Apache-Talk @lexa.ru 

Inet-Admins @info.east.ru 

Filmscanners @halftone.co.uk 

Security-alerts @yandex-team.ru 

nginx-ru @sysoev.ru 

   


   


   















      :: Filmscanners
Filmscanners mailing list archive (filmscanners@halftone.co.uk)

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[filmscanners] Re: Vuescan and 64bit Windows - Ed's reply



It worked!  I'll be d*mned!  ;-)

To have the 5400 II functional under x64 is great.  Thanks for the tip.

By the way, I also tried it with the Nikon LS-8000.  Windows x64 takes
the scanners.inf file to load the scanner, but as soon as you start up
Vuescan the whole system immediately crashes (the blue screen of death
returns!)  Windows tells you what happened but the screen with the info
is up for barely a second before everything is re-booted and could read
what it said.

So, the technique works for the KM Scan Elite 5400 II, but doesn't work
for the Nikon LS-8000.  Maybe Ed could find a fix for that.  ;-)


lotusm50@sprynet.com wrote:
> I'll give it a try.
>
>
> gary wrote:
>
>> I'll repost this if it gets lost in the hosting change over.
>>
>> With a booted and running x64 (i.e. everything operating), I turned on
>> the 5400 II. Windows saw the new hardware and asked for the INF. I had
>> previously saved Ed's inf on my hard drive, so I put in that location
>> and the scanner was recognized.
>>
>>
>
>
>

----------------------------------------------------------------------------------------
Unsubscribe by mail to listserver@halftone.co.uk, with 'unsubscribe 
filmscanners'
or 'unsubscribe filmscanners_digest' (as appropriate) in the message title or 
body



 




Copyright © Lexa Software, 1996-2009.