Apache-Talk @lexa.ru 

Inet-Admins @info.east.ru 

Filmscanners @halftone.co.uk 

Security-alerts @yandex-team.ru 

nginx-ru @sysoev.ru 

   


   


   















      :: Filmscanners
Filmscanners mailing list archive (filmscanners@halftone.co.uk)

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[filmscanners] Re: Vuescan and 64bit Windows - Ed's reply



These are USB devices, Tony.  I was told by a so-called computer guru
that this problem was corrected in XP.  It could be that the device is
incorrectly installed - it's a USB 2 device but its speed, or slowness,
indicated that Win XP thinks it an early USB device.  I've tried
uninstalling the USB controllers reinstalling them but to no avail.

Jim

Tony Sleep wrote:

>On 02/06/2006 James L. Sims wrote:
>
>
>>I have a 32-bit device on a
>>computer running Windows XP 32-bit that regularly fails to see one
>>device unless it's activated and the computer restarted - much like
>>the
>>behavior that I experienced with Win 2K.
>>
>>
>
>That's normal and correct behaviour for SCSI. You can go into device
>manager and refresh the view instead, and it should be seen. Once seen,
>you can turn the device off and on at will, and won't have that problem
>again - until you reboot with the device powered off.
>
>Tony Sleep
>
>
>
>

----------------------------------------------------------------------------------------
Unsubscribe by mail to listserver@halftone.co.uk, with 'unsubscribe 
filmscanners'
or 'unsubscribe filmscanners_digest' (as appropriate) in the message title or 
body



 




Copyright © Lexa Software, 1996-2009.