Apache-Talk @lexa.ru 

Inet-Admins @info.east.ru 

Filmscanners @halftone.co.uk 

Security-alerts @yandex-team.ru 

nginx-ru @sysoev.ru 

   


   


   















      :: Filmscanners
Filmscanners mailing list archive (filmscanners@halftone.co.uk)

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[filmscanners] Re: HD failure [was RE: keeping the 16bitscans}



At 05:57 PM 31/03/2003 -0800, you wrote:
>> -----Original Message-----
>> From: filmscanners_owner@halftone.co.uk
>> [mailto:filmscanners_owner@halftone.co.uk] On Behalf Of Ed Verkaik
>>
>>
>> If you all want a *real* problem to solve, try figuring out
>> why my XPPro 1.3G A7A-266 512ram system is freezing randomly
>> many times a day. (began 6mo ago, slowly getting worse, not
>> cpu/mb temp, not software added, not standby/hibernate, etc).
>>  It happens more while scanning [scanner connection for my
>> post :-)] but also when doing nothing. It's driving me nuts!!

My 2c worth:

It can also be power supply -- I had similar problems that were solved by
fitting a larger (and still more expensive) one.

350 watt supply (Topower, not a cheap brand) should have been big enough --
wasn't.

Now running 420W -- note lots of 'box shifters' cut costs by using cheap
P/S's and Athlon systems, in particular, don't like them much (my system is
a 1.33 with 1G RAM and far too many devices installed.)

Some video cards (G-force etc.) can also play up on you, particularly if
your power supply is marginal.

I assume you've carefully checked all cable connections etc., for looseness
and corrosion?

Charles




>

----------------------------------------------------------------------------------------
Unsubscribe by mail to listserver@halftone.co.uk, with 'unsubscribe 
filmscanners'
or 'unsubscribe filmscanners_digest' (as appropriate) in the message title or 
body



 




Copyright © Lexa Software, 1996-2009.