Apache-Talk @lexa.ru 

Inet-Admins @info.east.ru 

Filmscanners @halftone.co.uk 

Security-alerts @yandex-team.ru 

nginx-ru @sysoev.ru 

   


   


   















      :: Filmscanners
Filmscanners mailing list archive (filmscanners@halftone.co.uk)

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[filmscanners] Polaroid SS4000 - Delay in calibrating scanner...


  • To: lexa@lexa.ru
  • Subject: [filmscanners] Polaroid SS4000 - Delay in calibrating scanner...
  • From: "VC" <cztech@ath.forthnet.gr>
  • Date: Sun, 26 May 2002 16:52:28 +0300
  • Importance: Normal
  • Unsubscribe: mailto:listserver@halftone.co.uk

While my Polaroid SS4000 has been behaving properly till recently, it
suddenly decided to take about two minutes' time to calibrate itself after I
click the "scan" button. The "preview" operation is as expected but
calibration seems to take for ever, while an ugly noise comes from its
depths. I have spoken with dealer service and they sent me a brush to attach
on the film strip carrier and clean the sensor three times. I did but
nothing changed. The problem occurs ONLY with film strip carrier. With frame
carrier there no problem.  Anyone familiar with the problem?
Vasilis Caravitis

----------------------------------------------------------------------------------------
Unsubscribe by mail to listserver@halftone.co.uk, with 'unsubscribe 
filmscanners'
or 'unsubscribe filmscanners_digest' (as appropriate) in the message title or 
body



 




Copyright © Lexa Software, 1996-2009.