Apache-Talk @lexa.ru 

Inet-Admins @info.east.ru 

Filmscanners @halftone.co.uk 

Security-alerts @yandex-team.ru 

nginx-ru @sysoev.ru 

   


   


   















      :: Filmscanners
Filmscanners mailing list archive (filmscanners@halftone.co.uk)

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: filmscanners: OT: Photoshop Clone Tool - HELP!



Report it on the Photoshop forum that's hosted by Adobe:
http://www.adobe.com/support/forums/main.html
and you can try this forum. It is monitored by some of Adobe's people:
http://www.listmoms.net/lists/photoshop/

Larry




>I've tried everything you've suggested with regards to the clone tool and it
>still will not work.  PS has been re installed twice, the settings have been
>reset oodles of times, I've feathered, I've changed brushes, I've even tried
>speaking to it, nothing seems to work.
>As Praben mentioned earlier if I use a brush that's about 600 pixels
>diamater, it works as if it were 300 pixels (or less). I then change the
>cursor to "precise" in the properties menu and it "works."  At least this
>way it isn't pixel by pixel and I know where the clone is landing. Still
>that doesn't mean things are back to normal.
>I should mention that when we re installed PS the second time the clone tool
>worked for one click but then it went back to its old habit.
>So if any one has any more clues as to what it could be, please please let
>me know.


***********************************
Larry Berman

http://BermanGraphics.com
http://IRDreams.com
http://ImageCompress.com

***********************************




 




Copyright © Lexa Software, 1996-2009.