Apache-Talk @lexa.ru 

Inet-Admins @info.east.ru 

Filmscanners @halftone.co.uk 

Security-alerts @yandex-team.ru 

nginx-ru @sysoev.ru 

   


   


   















      :: Filmscanners
Filmscanners mailing list archive (filmscanners@halftone.co.uk)

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

RE: filmscanners: ACER Scanwit 2720S problem



What a great suggestion! The center "snaps" on the negative carrier don't
snap cleanly/crisply like the end snap and sometimes the center of the lid
of the carrier appears to bow slightly. I was afraid to force it, and so
just left it like that. I have ordered two more negative carriers (so I can
be cleaning and loading while scanning) and I will see if they are better.
Also, I will fiddle with these and see if I can improve the action.

Whatever made you think of that?

Thanks,

/fn

ps: I picked up a box of european travel/tourist junk (maps, postcards,
etc.) from an auction tonight, and found a couple hundred commerical slides
in the bottom! These are from the late 70's and early 80's. THey are all in
the original boxes/pouches - I have started scanning them in for fun and
practice and the images are fantastic (to a lame newbie like me!) I am
surprised the color has survived this long. I guess being in a storage
container for the past 15 years didn't hurt them! I won't be getting too
much sleep tonight - this is just way to much fun!

-----Original Message-----
From: owner-filmscanners@halftone.co.uk
[mailto:owner-filmscanners@halftone.co.uk]On Behalf Of Alan Womack
Sent: Tuesday, June 26, 2001 7:49 PM
To: Majordomo leben.com
Subject: re: filmscanners: ACER Scanwit 2720S problem


I've never had this happen, only two thoughts come to mind.  The clips on
the film carrier are not CLIPPED tightly, double squeeze them to make sure.

Defective.  Check the film strip holders and if those are tight, exchange
it!

alan


 >>  Hi,

 >>  I just got an ACER Scanwit 2720s last week and I see there are some
 >>  Scanwit
 >>  users here - so, thought I would ask about a problem I am having.

 >>  Using either Vuescan 7.1.3 or MiraPhoto the unit will occasionally
"loose
 >>  track" of the negative carrier position. By this I mean that if I have
a 4
 >>  neg strip in positions 1-4 or in positions 3-6 and select to scan one
of
 >>  them I will get a different frame back - ie. selecting 4 returns 5.
This
 >>  also occurs when batch scanning - ie. I will only get 3 of the 4 frames
 >>  and
 >>  a blank.

 >>  I have tried both MiraPhoto and Vuescan when this occurs and it is
 >>  repeatable in both (it happens every time) once it starts happening. I
 >>  don't
 >>  see any obvious sequence that leads to it. I somes have scanned in 10
to
 >>  15
 >>  strips with no problem.

 >>  Once the problem occurs it is repeatable 100% until I turn the Scanwit
off
 >>  and back on.

 >>  I have tried both with and without a SCSI terminator.

 >>  Any suggestions before contact Tech Support? (I called tech support
 >>  yesterday and was on hold for over an hour before I gave up.)

 >>  Frank Nichols
 >>  Newbie - and proud of it!




Epson Inkjet Printer FAQ: http://welcome.to/epson-inkjet




 




Copyright © Lexa Software, 1996-2009.