Apache-Talk @lexa.ru 

Inet-Admins @info.east.ru 

Filmscanners @halftone.co.uk 

Security-alerts @yandex-team.ru 

nginx-ru @sysoev.ru 

   


   


   















      :: Filmscanners
Filmscanners mailing list archive (filmscanners@halftone.co.uk)

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re:HP 6200c + Vuescan ... was: filmscanners: 7.0.6 Great !



I think Rob is right , I am also using W98SE and the ASPI drivers for the HP
stuff were the worst drivers I ever saw.
I have just receved the new ones from HP ... If you want I can copy the CD
and send it to you or upload to an FTP site.

Sincerely.

Ezio

www.lucenti.com  e-photography site


----- Original Message -----
From: "Rob Geraghty" <harper@wordweb.com>
To: <filmscanners@halftone.co.uk>
Sent: Wednesday, March 28, 2001 7:53 AM
Subject: Re: filmscanners: 7.0.6 Great !


> John wrote:
> >But it doesn't with mine for some reason.
> >It scans a very small part of the top of the page and then stops.  The
> >scanner (SCSI connection) works fine with the included HP software.  Ed
> >- any suggestions as to the problem?  I'm running NT4 sp6 (it did this
> >with all previous versions of VS using NT4 sp3 also).
>
> Perhaps this is an ASPI issue?  Have you tried installing the ASPI drivers
> for your SCSI card?  You'll need to email Ed directly for feedback as he
> is no longer subscribed to this list.
>
> Vuescan works fine with my HP Scanjet IIIc in Win98SE.
>
> Rob
>
>
> Rob Geraghty harper@wordweb.com
> http://wordweb.com
>
>
>




 




Copyright © Lexa Software, 1996-2009.