Apache-Talk @lexa.ru 

Inet-Admins @info.east.ru 

Filmscanners @halftone.co.uk 

Security-alerts @yandex-team.ru 

nginx-ru @sysoev.ru 

   


   


   















      :: Filmscanners
Filmscanners mailing list archive (filmscanners@halftone.co.uk)

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[filmscanners] Re: Multi-coloured lines in images...



Sounds like you did all the things I can think of, so you might have
isolated the problem... a failing CCD... that's unfortunate, as there is
no easy fix or one worth the cost, at least... well time to upgrade???

Art

Ian Jackson wrote:

> Art,
>
> I replaced the horizontal calibration strip which is a white band with a new
> one using a mask and text correction fluid.  It looks as good as new.  Still
> no improvement.  CCD is absolutely spotless but I cleaned it with isopropol
> alcohol anyway.
>
> Ian
> ----- Original Message -----
> From: "Arthur Entlich" <artistic-1@shaw.ca>
> To: <Ian_Jackson@blueyonder.co.uk>
> Sent: Tuesday, February 12, 2002 10:19 AM
> Subject: [filmscanners] Re: Multi-coloured lines in images...
>
>
> I'm guessing your calibration strip might be damaged, or dirt is on the
> sensor itself.
>
> Art
>


----------------------------------------------------------------------------------------
Unsubscribe by mail to listserver@halftone.co.uk, with 'unsubscribe 
filmscanners'
or 'unsubscribe filmscanners_digest' (as appropriate) in the message title or 
body




 




Copyright © Lexa Software, 1996-2009.