Apache-Talk @lexa.ru 

Inet-Admins @info.east.ru 

Filmscanners @halftone.co.uk 

Security-alerts @yandex-team.ru 

nginx-ru @sysoev.ru 

   


   


   















      :: Filmscanners
Filmscanners mailing list archive (filmscanners@halftone.co.uk)

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: filmscanners: OT: Photoshop Clone Tool - HELP!



Hi Larry,

It didn't help. The "funny" thing is that it has been working fine until
yesterday. Now we are using a brush of 600 pixels in order to be able to use
the ca. 20 pixels in the middle. Very difficult for precision work :-)

I have to leave for a 14 day work period in 15 minutes. My assistant is
tearing her hair out cause she is the one left to solve it and is not as yet
an experienced PS user.

Any thoughts???


Preben

----- Original Message -----
From: "Larry Berman" <larry@bermanart.com>
To: <filmscanners@halftone.co.uk>
Sent: 09 August 2001 20:22
Subject: Re: filmscanners: OT: Photoshop Clone Tool - HELP!


> Preben,
>
> Create an new brush that uses a hard edge. Like the one's in the top row.
> The problem you're having is that the normal brush is softer as it gets
> closer to the edges.
>
> Larry
>
>
>
> >My clone tool in 6.01 under win2000 will only clone the absolute center
of
> >the brush. If I have a brush (circle) of 300 pixels it probably only uses
> >the 10-15 pixels of the center and a proportionally smaller amount with a
> >smaller brush.
> >I've tried resetting all tools and clone tools - no joy.
> >I tried different files, closed down PS and reopened, reinstalled the
> >program etc.  All to no avail!
> >
> >Am I overlooking the obvious? Please help!
>
>
> ***********************************
> Larry Berman
>
> http://BermanGraphics.com
> http://IRDreams.com
> http://ImageCompress.com
>
> ***********************************
>




 




Copyright © Lexa Software, 1996-2009.