Apache-Talk @lexa.ru 

Inet-Admins @info.east.ru 

Filmscanners @halftone.co.uk 

Security-alerts @yandex-team.ru 

nginx-ru @sysoev.ru 

   


   


   















      :: Filmscanners
Filmscanners mailing list archive (filmscanners@halftone.co.uk)

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[filmscanners] Re: Problems With SS4000



Hi there,

Remove (uninstall) all the Silverfast software and then all the Insight
software.  Then install Insight, and then install Silverfast again.

If you have Silverfast installed, something in the serial number
protection system that recognizes the SS4000 interferes with the Insight
software installing properly.  Get rid of it all, and reinstall with new
Insight version, then reinstall Silverfast, in that order.  That usually
does it.

Do not try copying the new version over previously installed ones (even
if it is the same version) Uninstall first!

Art


Robert Meier wrote:

> Owen, Thomas,
>
> I have downloaded and installed v5.5 of Polaroid's software. I also have
> updated the scanner driver from v1.3 to 1.4. Unfortunately, it still doesn't
> work. The same is true when I restrict Polaroid's software to use only one
> cpu. Since the same problem happens with Silverfast I do not believe that
> Vuescan would solve the problem. Maybe installing the ASPI driver will help.
> I'll try that later.
>
> Thanks,
>
> Robert
>
>
>>-----Original Message-----
>>From: filmscanners_owner@halftone.co.uk
>>[mailto:filmscanners_owner@halftone.co.uk]On Behalf Of owenpevans
>>Sent: Saturday, July 13, 2002 7:13 PM
>>To: filmscanner@meierlim.com
>>Subject: [filmscanners] Re: Problems With SS4000
>>
>>
>>Hi Bob,
>>Did you load the ASPI drivers necessary for this application? It
>>can be had
>>at www.hamrick.com
>>Secondly, I would download Version 5.5 of the Polaroid software as it is
>>much improved over the 4.5 you have.
>>Lastly, try Ed Hamrick's version 7.5.37 and with all the new features I
>>think after you do, you may toss the other two out. Beware the
>>7.5.37 needs
>>ASPI also.
>>Hope this helps,
>>Owen
>>----- Original Message -----
>>From: "Robert Meier" <filmscanner@meierlim.com>
>>To: <owenpevans@rogers.com>
>>Sent: Saturday, July 13, 2002 9:31 PM
>>Subject: [filmscanners] RE: Problems With SS4000
>>
>>
>>Tom and All,
>>
>>I am running W2k. My scanner is the SS4000, not SS4000 Plus. The SCSI card
>>is the one coming with the scanner. I believe it's an Adaptec 2940 or
>>something. No other SCSI devices are connected to the card. Termination
>>should be ok as I have used the same setup on a different computer.
>>
>>If I can't solve the problem I think I will setup the scanner on my old
>>PIII. It has only 384MB memory and 40GB HD but that is good enough for
>>scanning. Then I'll just transfer the files on my just installed 100Mbit
>>LAN. Kind of cumbersom but I guess it should work out... Anyway,
>>if you have
>>suggestions to solve my problem I would be happy.
>>
>>Robert
>>
>>
>>>-----Original Message-----
>>>From: filmscanners_owner@halftone.co.uk
>>>
>>>What OS and version are you using? Do you have the SS4000 or
>>>SS4000 Plus? If
>>>you are using SCSI what card are you using and what else is on the SCSI
>>>chain?
>>>
>>>Tom
>>>
>>>-----Original Message-----
>>>From: filmscanners_owner@halftone.co.uk
>>>I have a Polaroid SS4000 which I did just setup on my new system.
>>>Unfortunately, I have quite some problems. First when the driver for the
>>>Polaroid was installed the system crashed with a blue screen. The second
>>>time it did work, or at least seemed to work. Then when I start
>>>
>>Polaroid's
>>
>>>software v4.5 or Silverfast 5 the system completely hangs during
>>>initialization of the scanner. Any ideas how to fix that? If it helps
>>>anything here is my system configuration:
>>>Asus A7M266-D, dual Athlon MP1900+, 1GB module Kingston memory,
>>>IDE RAID 0,
>>>Radon 8500DV.
>>>Any help is appreciated.
>>>
>>>Robert
>>>
>>>------------------------------------------------------------------
>>>----------
>>>------------
>>>Unsubscribe by mail to listserver@halftone.co.uk, with 'unsubscribe
>>>filmscanners'
>>>or 'unsubscribe filmscanners_digest' (as appropriate) in the
>>>
>>message title
>>
>>>or body
>>>
>>>------------------------------------------------------------------
>>>----------------------
>>>Unsubscribe by mail to listserver@halftone.co.uk, with
>>>'unsubscribe filmscanners'
>>>or 'unsubscribe filmscanners_digest' (as appropriate) in the
>>>message title or body
>>>
>>------------------------------------------------------------------
>>----------
>>------------
>>Unsubscribe by mail to listserver@halftone.co.uk, with 'unsubscribe
>>filmscanners'
>>or 'unsubscribe filmscanners_digest' (as appropriate) in the message title
>>or body
>>
>>------------------------------------------------------------------
>>----------------------
>>Unsubscribe by mail to listserver@halftone.co.uk, with
>>'unsubscribe filmscanners'
>>or 'unsubscribe filmscanners_digest' (as appropriate) in the
>>message title or body
>>
>
>
>


----------------------------------------------------------------------------------------
Unsubscribe by mail to listserver@halftone.co.uk, with 'unsubscribe 
filmscanners'
or 'unsubscribe filmscanners_digest' (as appropriate) in the message title or 
body



 




Copyright © Lexa Software, 1996-2009.